Galatasaray şampiyonluğa yakın!

Süper Ligin ikinci yarısı öncesi otoriler Galatasaray`ın şampiyonluk şansının daha yüksek olduğunu belirttiler...

657
Bir İtalyan’dan büyük hayal kırıklığı yaşamışsın, ikinci İtalyan’ı alıp geliyorsun. Sabri’yi kadro dışı bırakıyorsun, yerine dört sağ bek alıp 10-12 milyon Euro harcıyorsun, yeniden Sabri’ye dönüyorsun. Sabri iyi ama geri dörtlün sonbahar rüzgarlarına yakalanmış kuru yapraklar gibi bir o yana, bir bu yana sallanıyor. Hamza Hoca’nın dediği gibi stoper de şart, geri dörtlüyü toparlamak da... Golcülerde sıkıntı yok. Hiç kuşkunuz olmasın; Burak Yılmaz, bu sezonu yine gol kralı tamamlar.
Hamza Hoca, altı haftada bu Galatasaray’ı hayata döndürdü Son haftalara kadar şampiyonluğa oynatır... Olur ya da olamaz, ama oynatır.
Beşiktaş kelebek gibi uçan, arı gibi sokan bir takım... Hem iyi oynuyor, hem iyi mücadele ediyor. Efendiliği ile Türkiye’de haklı bir sempati çemberi oluşturdu. Sadece kendi taraftarlarında değil, herkesin gönlünde az ya da çok bir Beşiktaş sevgisi oluştu.
Amaaa.. Sen derbi kazanamazsan, şampiyon adayı iki rakibinin oyuncuları kadar profesyonel ve uyanık olamazsan, ev sahibi olarak oynayacak saha bulamazsan, kusura bakma, şampiyon olamazsın.
Paylaş