Galatasaray - Olimpija maçı ne zaman, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler ve son durum

Galatasaray, Olimpija Ljubljana maçıyla Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazmak için sahaya çıkıyor. Slovenya’nın Olimpija Ljubljana takımıyla rövanş maçına çıkacak olan sarı-kırmızılılar, ilk maçta aldığı 3-0’lık galibiyetin avantajını kullanmak istiyor. Maçın tüm detayları haberimizde…

526

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, 3. ön eleme turunda Slovenya’nın Olimpija Ljubljana takımıyla rövanş maçına çıkacak. İlk maçta rakibini 3-0 yenen Galatasaray, turu geçmesi halinde play-off turunda Klaskvik - Molde eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Peki, Galatasaray - Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmanın detayları…

Galatasaray - Olimpija Ljubljana Maçının tarihi ve saati

Galatasaray - Olimpija maçı, 15 Ağustos 2023 Salı günü saat 21:00’da başlayacak. Maç, Nef Stadyumu’nda oynanacak.

Galatasaray - Olimpija Ljubljana Maçı hangi kanalda

Galatasaray - Olimpija maçı, D Smart platformundaki Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı aynı kanalda olacak.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera; Boey, Nelsson, Bardakçı, Karatas; Midtsjo, Kutlu; Yılmaz, Mertens, Aktürkoğlu; Icardi

Olimpija Ljubljana: Vidovsek; Silva, Ratnik, Karamatic, Sualehe; Elsnik, Doffo; Seslar, Posavec, Fadida; Pedro

Maç öncesi son durum

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı ilk iki maçta da galip gelerek liderliğe yükseldi. Sarı-kırmızılılar, son olarak Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Galatasaray’da sakatlığı bulunan Emre Kılınç dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Aston Villa ile transfer görüşmesi gerçekleştiren İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun da bu maçta kadroda yer alması beklenmiyor.

Olimpija Ljubljana ise Slovenya Ligi’nde oynadığı üç maçta da berabere kalarak alt sıralarda yer aldı. Sloven ekibinde önemli bir eksik bulunmuyor. Olimpija Ljubljana’nın teknik direktörü Safet Hadzic, ilk maçta alınan farklı yenilginin ardından tur şanslarının çok az olduğunu ancak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Maçın hakemi

Galatasaray - Olimpija maçının hakemi İsveç Futbol Federasyonu’ndan Andreas Ekberg olacak. Ekberg’in yardımcılıklarını Mehmet Culum ve Stefan Hallberg yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Glenn Nyberg olacak.

Paylaş