havadurum

Galatasaray - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında sahasında Gaziantep FK ile kritik bir maça çıkacak. Sarı-kırmızılılar, liderlik yarışını sürdürmek için mutlak galibiyet peşinde. Peki, Galatasaray - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler ve son dakika gelişmeleri!

1136

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park’ta oynanacak mücadele, saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Maç BeIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı 22 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 57 puan topladı. Fenerbahçe’nin aynı puanla liderlik koltuğunda oturduğu ligde Galatasaray, averajla ikinci sırada yer alıyor. Gaziantep FK ise 23 puanla 17. sırada bulunuyor.

Galatasaray’da 4 eksik

Galatasaray’da 4 futbolcu, Gaziantep FK maçının kadrosunda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, yarınki maçta görev yapamayacak. Galatasaray’da Davinson Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu da müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Gaziantep FK’da 2 eksik

Gaziantep FK’da ise 2 futbolcu, Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Gaziantep temsilcisinde sakatlığı bulunan Jefferson ve Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden ülkesinin milli takımında yer alan Kevin Mirallas, yarınki maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Barış, Davinson, Nelsson, Kaan, Torreira, Kerem D., Mertens, Kerem A., Zaha, İcardi.

Gaziantep FK: Nita, Arda, Djilobodji, Nkoulou, Jevtovic, Bikel, Furkan, M’Bakata, Markovic, Dragus, İlker

Galatasaray’ın serisi

Galatasaray, Süper Lig’deki son 10 maçında rakipleri karşısında mağlubiyet yaşamadı. Sarı-kırmızılı takım, ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor’a yenildikten sonra çıktığı müsabakalarda 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Galatasaray, ayrıca ligdeki son 3 maçından galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, Süper Lig’de sahasında çıktığı son 28 maçta da mağlup olmadı. Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 28 mücadeleyi kaybetmedi. Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe’de çıktığı lig karşılaşmalarında 26 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

Gaziantep FK’nın durumu

Gaziantep FK ise ligde oynadığı maçların 6’sını kazanırken, 5’inde berabere kaldı ve 11’ini kaybetti. Gaziantep temsilcisi, topladığı 23 puanla 23. haftaya 15. sırada başladı. Gaziantep FK, ligdeki son 5 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Gaziantep FK, deplasmanda ise son 3 maçını kaybetti.

İlk yarıdaki maç

Galatasaray, iki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı 3-0 kazanmıştı. Gaziantep’te oynanan mücadelede sarı-kırmızılıların gollerini 10. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 45+1. dakikada Davinson Sanchez ve 90+2. dakikada Zaha kaydetmişti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş