Galatasaray, Devler Ligi'nde İlk Maçını Kaybetti

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde sahneye çıktı ve play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys ile karşılaştı. Sarı kırmızılı ekip, zorlu deplasmandan 3-2’lik yenilgiyle ayrıldı ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. İşte maçın ayrıntıları ve öne çıkan anlar...

347

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahneye çıktı ve İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşı karşıya geldi. Playoff turunun ilk maçında, İsviçre'nin Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda oynanan mücadelede, sarı kırmızılılar sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Maçı Alman hakem Daniel Siebert yönetti.

Maçın Özeti

Bern kentinde Wankdorf Stadı'nda oynanan mücadeleyi Alman hakem Daniel Siebert yönetti. Young Boys, maçın henüz 4. dakikasında Joel Monteiro’nun golüyle öne geçti. İlk yarının son anlarında, 45. dakikada, yine Monteiro’nun attığı golle farkı ikiye çıkardı.

Galatasaray, ikinci yarıya hızlı başladı ve 67. dakikada Michy Batshuayi’nin golüyle farkı bire indirdi. Bu golün hemen ardından, 72. dakikada Batshuayi bir kez daha sahneye çıkarak skoru 2-2’ye getirdi. Ancak Young Boys, maçın 86. dakikasında Filip Ugrinic’in golüyle yeniden öne geçti ve mücadele 3-2 Young Boys üstünlüğüyle sona erdi.

Rövanş Maçı İçin Umutlar İstanbul'a Taşındı

Galatasaray, aldığı bu yenilgiye rağmen tur şansını devam ettiriyor. İkinci ayak maçı 27 Ağustos Salı günü İstanbul’daki RAMS Park’ta oynanacak. Sarı kırmızılılar, bu maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki bu zorlu serüveni, heyecan dolu anlara sahne olurken, İstanbul'da oynanacak rövanş mücadelesi merakla bekleniyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş