Futbol'da bir ilk! "Şortlar artık cepli olacak"

663
Ruman Hoca, serzenişte bulundu
Verilen penaltı kararına imalı bir gönderme yapan Sumudica, "Gelecek hafta şortlarımız cepli olacak, oyuncularımızın elleri ceplerinde oynayacak" ifadelerini kullandı. Süper Lig`in 16. haftasında Kazım Karabekir Stadyumu`nda oynanan BB Erzurumspor - Gaziantep FK mücadelesi 1-1 berabere sona erdi. Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi.
Heyecan verici bir maç olduğunu ifade eden Sumudica, "Zemin futbola elverişli değildi. İki takım da topu kontrol edemedi. Zemin kötüydü, havayı suçlamakla alakası yok. Bugün bu sahada futbol oynanmazdı. Rakibimiz Erzurumspor da sadece uzun top oynadı. Oyunu kuramadılar, biz de aynı şekilde oyun kuramadık.. Benim VAR hakkında fikrim değişmeye başladı, futbolu gerçekten mahvediyor" diye konuştu.
 
`Cepli şort yaptırdık`
Merkez Hakem Komitesinden ve Federasyo`dan tek ricasının kendileri ile dalga geçilmemesi olduğunu belirten Sumudica, "Bizimle oynanmasın. 28 puanın hepsini sahada kazandık biz, kimse yardım etmedi. Sadece takımım ve ben. Ben mesleğimle, çabalarımla dalga geçilmesini kabul edemiyorum. Bundan sonra biz tedarikçi firmayla görüştük, gelecek haftadan itibaren şortlarımız cepli olacak, oyuncularımızın elleri ceplerinde oynayacak. Ellerini ceplerinden çıkarmayacaklar, kaybedersek-kaybedeceğiz; ama kaybedersek de elimiz cebimizde kaybedeceğiz" açıklamalarında bulundu.
(haberler.com)
Paylaş