Futbolcu fabrikası

3754

 

Gazetemiz OLAY’a açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Zekeriya Parlak şöyle konuştu. “ Hastanebayırıspor alt yapısından yetişip, Türk futbolunun en güzide kulüplerinden Galatasaray ve Beşiktaş’da forma giyen oyuncularımız Mutlu Doğan Aksu (U-18 Milli Takım) ve Atamer Bilgin (U-17 Milli Takım) ’nin Ay-Yıldızlı Takımlarda olması bizleri Türk ve Çanakkale Futbolu adına gururlandırıyor.”

Başkan Zekeriya Parlak şöyle devam etti “6 yaşından itibaren Kulübümüz sporcusu olan Mutlu Doğan Aksu ilk transferini Fenerbahçe Spor kulübüne yaptı. Daha  sonra Altınordu Spor Kulübüne geçerek 3 yıl boyunca burada futbol yaşamını sürdürdü. Son olarak da Türk Futbolunun en önemli Kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübüne transfer oldu.
Şu an futbol yaşamını Galatasaray Spor Kulübünde sürdürüyor.” Diğer Milli futbolcuları için değerlendirmede bulunan Başkan Parlak “ Atamer Bilgin 7 yaşından itibaren Kulübümüz alt yapısından yetişen oyuncumuz son 3 yıldır Beşiktaş’ta forma giyiyor. Kulüp olarak şu an Ç. Dardanel başta olmak üzere Beşiktaş-Eskişehirspor-Bursaspor-Altınordu-Göztepe-Akhisarspor-Balıkesirspor-Nazillispor-İstanbulspor futbol kulüplerinde bir çok oyuncumuzun olması bizlerin kulüp olarak doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Yeni oluşturduğumuz Yönetim Kurulu ile birlikte önümüzdeki dönem tesisleşme ve futbol branşının yanı sıra Olimpik branşlarda da faaliyetlerimiz etkili biçimde sürdüreceğiz. Bu kapsamda futbolun yanı sıra Basketbol-Halk Oyunları-Voleybol-Atletizm-Masa Tenisi-Dağcılık branşlarında çalışmalarımız aktif olarak devam edecektir. Tüm oyuncularımızı kutluyor ve futbol yaşamlarında başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
(Yusuf Sonkurt)
 
Paylaş