Futbol şenliği sona erdi

649

 Son gün final müsabakaları 18 Mart Stadı’nda yapıldı. Yarışmacı kimliğin öne çıkmadığı ve eğlence unsurunun ağırlıklı olduğu organizasyonda takımlarda yer alan tüm futbolcu adaylarına madalya verildi. Başarılı olan takımlar ise kupa ile ödüllendirildi.

 
Çocukların boş zamanlarını değerlendirmek, onları futbol  sahalarına çekerek, spor yapmalarını sağlamak ve ufuklarını genişleterek, yeni yeni arkadaşlıklar edinmelerine yardımcı olmak amacına yönelik bu güzel organizasyonunun final gününde yetkililerin yanı sıra çocukların anne – babaları ve ebeveynleri de hazır bulundu. Hayatlarında ilk kez madalya alan Minik sporcu adayları mutlu, anne ve babalar ise gururluydu. 
 
Takımlara ve futbolculara ödülleri;  Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan ALp, ASKF Genel Başkanı Dr. Firuz  Erdil, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar, Spor Şube Müdürleri Sedat Bektaş, Cüneyt Aksu, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol İl Temsilci Yardımcısı Serkan Yurdabak ve TÜFAD Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa AKARCALI tarafından verildi.     (Yusuf Sonkurt)
Paylaş