havadurum

Fotoğraf sergileri sürüyor

Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi, düzenlediği sergiler ile birbirinden değerli sanatçıları ve eserlerini Çanakkale ile buluşturmaya devam ediyor.

497
Mayıs ayında açılacak sergi ile Fotoğraf Sanatçısı Doç. Emre İkizler eserleri ile birlikte Çanakkaleli sanatseverler ile buluşuyor. Ağırlıklı olarak doğa, insan ve mimariyi görüntüleyen Emre İkizler’in sergisi, 03 Mayıs 2013 Cuma günü saat 17:30’da Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi’nde açılıyor. 18 Mayıs 2013 Cumartesi gününe kadar açık kalacak olan sergiye tüm sanatseverler davet edildi.
 
Emre İkizler kimdir?
1969 yılında İstanbul’da doğan İkizler, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliğini bitirdikten sonra Marmara ve Mimar Sinan Üniversiteleri’nde Fotoğraf üzerine yüksek öğrenimine devam etti. Bugüne dek 21 dia gösterisi hazırlayan sanatçı, üç kişisel sergi açtı, çok sayıda karma sergiye katıldı ve fotoğrafları çeşitli yayınlarda yer aldı. 1995-1999 yılları arasında Gültekin Çizgen Multivizyon Stüdyosu`nda çalışan İkizler, toplam 41 multivizyon ve multimedya programının tasarım, fotoğraf ve grafik uygulamalarını yaptı.
Paylaş