Formunun zirvesinde

Ç.Dardanelspor bitimine 4 hafta kala mükemmel performansı ve aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor...

547
Gol sorununu çözdükten sonra elde ettiği seri galibiyetlerle yükselme trendine giren Kırmızı-Beyazlı takım, şimdi de Play-Off şansını zorlamak istiyor...
 
Sezon başında yeniden yapılandırılan kadrosu ile lige başlayıp, ilk yarı boyunca bocalama dönemi yaşayan  Çanakkale Dardanelspor’da şimdi bahar havası esmeye başladı. Maratonun ikinci bölümüne gol problemini çözerek giren ve son oynadığı 8 maçın tamamında rakip fileleri havalandırma başarısı gösteren Kırmızı-Beyazlılar geleceğe daha da güvenle bakıyor. 32. hafta sonunda 30 gol atıp, kalesinde 26 gol gören Çanakkale Dardanelspor bu periyotta topladığı 45 puanla klasmanda 11. sıraya yükseldi. Play-Off şansını arttırdı. Boğaz ekibi ligin bitimine dek sırasıyla Aydınspor 1923, Pazarspor (D), Hatayspor ve Beylerbeyi (D) ile karşılaşacak. 22 Nisan 2012 pazar günü 18 Mart Stadı’nda konuk edeceği Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarına bugün Barbaros tesislerinde start verecek Çanakkale Dardanelspor, bu müsabakaya da mutlak galibiyet parolası ile kanalize olacak.
 
3. ligde statü
19`ar takımdan oluşan 3 grubun bulunduğu Spor Toto 3.Lig`de hafta sonu 32 ve 33.  maçlar oynandı. Doğal olarak her takım l haftayı maç oynamadan Bay geçiriyor. Spor Toto 3.Lig`de sezon 13 Mayıs 2012`de yapılacak maçlarla sona erecek. Ligde gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan Spor Toto 2.Lig`e yükselecek. Her grubu 2., 3.,4. ve 5. sırada bitiren takımlar Play-Off oynama hakkını kazanacak. Play-Off maçları tek maç eleme usulüne göre tarafsız sahada yapılacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise Spor Toto 2. Ligi`ne yükselecek. Böylece, toplam 6 takım Spor Toto 2. Lig`e terfi edecek. Spor Toto 3. Lig`de gruplarında 16,17, 18 ve 19. sıraları alan toplam 12 takım Bölgesel Amatör Lig`e (BAL) düşecek.
Paylaş