havadurum

File ve Pota’da deplasman haftası

Kent sporunu ulusal liglerde temsil eden Çanakkale`nin Bayanlar Voleybol ve Basketbol takımları hafta sonu dış salonlarda güçlü rakiplere karşı puan mücadelesi verecek

694
Çanakkale Belediyespor;
Geçen pazar günü 18 Mart Spor Salonu`nda ilk 4 hedefli Altınoluk Belediyespor`u 3/2 mağlup eden Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı maratonun ikinci yarısının ilk maçında hafta sonu Karşıyaka`ya konuk olacak. 13 Ocak 2013 pazar günü saat 14.00`de Karşıyaka Spor Salonunda başlayacak zorlu müsabaka hem prestij hem de puan açısından değer taşıyor. 18 Mart Spor Salonu`nda oynanan ilk devre lig maçında lider rakibini 3/2 mağlup etme başarısı gösteren, ancak Tele Dünya Türkiye Kupası`nda Karşıyaka`ya beklenmedik şekilde elenen Çanakkale Belediyespor İzmir temsilcisini bir kez daha yenerek, ilk 4 içindeki yerini pekiştirmek istiyor. Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginin A grubunda yer alan Çanakkale Belediyespor normal sezonu ilk 4 takım arasında bitirmesi halinde 1.lige yükselmek için Play-Off maçları oynama hakkı elde edecek.
 
Bigaspor;
Bu sezon ilk defa yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol 2.liginde (TKB2L) maç tecrübesi olan potansiyelli takımlara karşı mücadele veren Bigaspor geçen hafta sonu Biga`da lider Çankaya Üniversitesi`ne açık skor farkıyla 75-38 mağlup oldu. Bigaspor 13 Ocak 2013 pazar günü saat 13.00`de bu kez Samsun deplasmanında Tekkeköy Belediyespor`la karşı karşıya gelecek. Samsun`a mutlak galibiyet hedefiyle gidecek Bigaspor Kadınlar Basketbol Takımı kazanması halinde bu sezonki galibiyet sayısını 5`e çıkaracak. Biga kent dinamikleri, kurum-kuruluşlar ile Bigalı spor severlerin maçlarına büyük ilgi gösterdiği Lacivert-Beyazlı Kadınlar Basketbol Takımı ilçede basketbolun sevilmesi ile birlikte seyirci patlamasına neden oldu.
 
Yeşil Bayramiçspor;
Bu sezon mücadele verdiği Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Liginde iç ve dış salonlarda oynadığı 10 maçtan 9`unu kazanıp, sadece 1`inde mağlup olan filenin Yeşil-Beyazlı sultanları hafta sonu bir deplasman maçına daha çıkıyor. Geçen hafta dış salonda Yalova Yeniçiftlik Belediyespor`u 3-0 yenen Yeşil Bayramiçspor bu kez kozlarını Sakarya`nın Yeni Hendek takımı ile paylaşacak. 13 Ocak 2013 pazar günü saat 14.00`de Sakarya Spor Salonu`nda başlayacak maç zirve yarışı adına önem taşıyor. Yeşil Bayramiçspor takımının 26 puanla ikinci sırada yer aldığı 3.lig C grubunda 10`da 10 yapan 30 puanlı İstanbul Ataşehir Belediyespor lider bulunuyor.
Paylaş