File’nin Millileri Çanakkale’ye geliyor!

Türkiye Voleybol Genç Milli Takımı Teknik Direktörü Suphi Doğancı, Çanakkale Belediyespor tesislerinde incelemelerde bulundu.

765
Doğancı, Türkiye Genç Milli takımının 5 - 15 Temmuz 2014 tarihleri arasında Çanakkale’de kampa girmek istediklerini, bunun için de Belediyespor tesislerinden yararlanacaklarını dile getirdi. 16 kişilik Genç Aday Milliler ile toplam 22 kişilik bir kafile Çanakkale Belediyespor tesislerine gelip kampa girecek.
Ç.Belediyesor Başkanı İsmet Güneşhan, Genç Millileri kentte misafir etmekten gurur ve onur duyduklarını, kendi teseslerini kullanacak olmalarının da ayrı bir önemi olduğunu belirterek, “Genç Milliler Çanakkale’yi seveceklerdir. Kentimize oyuncu gelmesi için bu tür etkinliklerin olması bizim için önemli” dedi.
Genç Millilerin hocası Suphi Doğancı da Çanakkale Belediyesporun tesislerinin çok güzel olduğunu, milli sporcuların hem çalışacaklarını, hem de deniz, doğa ve tarihi alanlardan faydalanacaklarını belirterek “Çanakkale Belediyespor yönetiminin misafirperverliğine de teşekkür ediyorum. Kent halkı Acıbadem liginde takımlarının olmasının kıymetini bilmeli” dedi. OLAY SPOR
Paylaş