havadurum

File’de final heyecanı

Çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Çanakkale Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonu olmak için tarihi bir fırsat yakaladı...

369
Mavi-Beyazlı Kulübün Genç Kızlar Voleybol Takımı Ankara’da  25-30 Haziran 2012 tarihleri arasında Çanakkale spor tarihinde bir ilki gerçekleştirmek için mücadele verecek...
 
Çanakkale Belediyespor’un Genç Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonası finallerine katılmak için gün sayıyor. Çanakkale Birincisi olarak gittiği Aydın’da art arda oynadığı 3 maçı da kazanıp, adını Türkiye finallerine yazdıran Mavi-Beyazlı Kulübün 1994 doğumlu genç kızlar takımı bu aşamadaki maçlarını 25 – 30 Haziran 2012 tarihleri arasında Ankara’da yapacak. 2.24 metre file yüksekliğinde oynanacak müsabakalar Başkent’in Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda yapılacak. Çanakkale Belediyespor’un rakipleri turnuva öncesi çekilecek kurada belli olacak.
 
Çalışmalarını sıkı bir tempoda Antrenörler Gökhan Egeli, Gonca Öden ve Sezin Engin yönetiminde sürdüren Mavi-Beyazlı kızlar finallere hedefli olarak gidecek. Çanakkale spor tarihinde, Genç Kızlar Voleybol kategorisinde bulunan bir takım ilk kez Türkiye Şampiyonası finallerine katılacak.  Mavi-Beyazlı Kulübün Genç Kızlar ekibi 14 kişilik kafile halinde muhtemelen 24 Haziran 2012 pazar günü Çanakkale’den Ankara’ya hareket edecek. Genç Kızlar organizasyon süresince Ankara ASAL Otel’de kalacak.
 
Takımının Türkiye finallerine katılacak olması nedeniyle büyük mutluluk yaşadıklarını ifade eden Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan “Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Çanakkale’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kent düzeyinde sporun gelişimine katkı sağladığımız için sevinçliyiz. Alt yapımızdaki yetenekli gençlerin vitrine çıkmasından mutluluk duyuyoruz. Ankara’da potansiyelli takımlara karşı mücadele vereceğiz. Elbette, rakiplerimiz gibi biz de Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz.” dedi.
 
Cahit Göveren
Paylaş