havadurum

Fikstür avantajı...

Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı hafta sonunda yeniden ilk 4 takım arasına girebilir...

428
Bu sezon mutlak hedefi Play-Off olan Mavi-Beyazlı takım pazar günü evinde Gazi Gençlik’le oynarken, rakipleri kendi arasında mücadele verecek.
 
Türkiye 2.ligin kıdemli takımları arasında yer alan, mevcut tecrübe ve bilgi birikimi ile genelde başarılı sonuçlara imza atan Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı 18 Mart Spor Salonu’nda oynayacağı Rota Koleji Gazi Gençlik maçına kazanma parolası ile hazırlanıyor. Sezon sonu itibarıyla ilk 4 ekip arasına girip, 1.lige yükselme Play-Off maçlarına katılmak isteyen Mavi-Beyazlılar grupta cumartesi-pazar günü yapılacak diğer müsabakaların sonuçlarına göre hafta sonunu avantajlı kapatabilecek. Grupta ilk 4 sırayı paylaşan takımlardan Sarıyer-Karşıyaka, Salihli Belediye – Barutlar İnşaat Çerkezköy  karşılaşmalarının sonuçları Çanakkale Belediyespor’u hedefine bir adım daha yaklaştırabilecek.
 
Bundan böyle her maçı final havası içinde oynayacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan “Klasmanda ilk 4’ün içinde olabilmek için sürekli kazanmak zorundayız. Karşıyaka ve Şişlispor maçlarıyla başlayan çıkışımızı Gazi Gençlik karşısında da sürdüreceğimize inanıyorum. Spor severleri pazar günü maçımızı bekliyoruz” dedi.
 
OLAY SPOR
Paylaş