Festivalde futbol keyfi...

51. Troia Festivali etkinlikleri arasında yer alan Futbol Turnuvası; Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor, Altınordu ve Hastanebayırıspor U-12 yaş grubu takımlarının katılımıyla devam ediyor.

1071

 
 
 
 
 
 
 
Hastanebayırı sentetik sahasında düzenlenen organizasyonun açılışında turnuvaya katılan tüm takımlar hazır bulundu. Açılış konuşmasını Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü yaptı. Konuk ekiplere "Hoşgeldiniz" diyerek, sporun dostlukları pekiştireceğine inandığını söyledi. Organizasyonu Hastanebayırı Gençlik Spor Kulübü Çanakkale Belediyesi işbirliği ile gerçekleştiriyor. Şenlik havası içinde geçmesi planlanan müsabakalar akşam saatlerinde oynanıyor. Bugün (cumartesi) sona erecek organizasyona katılan takımlar, gündüz saatlerindeki boş zamanlarında Çanakkale`nin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret ediyorlar. Troia Festivali coşkusuna yakışan futbol turnuvasına iştirak eden ekiplere turnuva sonunda çeşitli armağanlar verilecek. 
 
 
 
 
 
 
 

Ercan Şenol "Turnuva başarılı geçiyor"
Hastanebayırı Gençlik Spor Kulübü Antrenörü ve organizasyonda sorumluluk üstlenen Ercan Şenol, Türkiye`nin alt yapılarıyla ünlü takımlarının Çanakkale`ye gelmesinin sevindirici olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Genç futbolcularımızın gelişimlerini hızlandırdığımız için mutluyuz. Ayrıca, Çanakkale ekonomisine az da olsa katkı sağladık. Önümüzdeki yıl bu organizasyonu uluslar arası boyuta taşımak istiyoruz. Özellikle, Fenerbahçe ve Beşiktaş oldukça güçlü ekipler. Ancak, biz bu turnuvanın yarışmacı kimlikten uzak, şenlik havasında geçmesini hedefledik. Katılan takımlara teşekkür ediyoruz" 

Olay Spor
 
 
 
 
 
Paylaş