Fenerbahçe - Union Sg Maçını Fransız Hakem

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Fenerbahçe ile Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise arasındaki mücadeleyi Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Maç, 26 Eylül’de Ülker Stadyumu’nda oynanacak.

482

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan dolu bir sezonun ilk haftası başlıyor. Fenerbahçe, 26 Eylül Perşembe günü Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak bu önemli maçta düdük, deneyimli Fransız hakem Benoit Bastien’e emanet. UEFA tarafından açıklanan hakem kadrosunda Bastien’in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurélien Berthomieu üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Mathieu Vernice sahada yer alacak.

Fenerbahçe - Union SG Maçına Fransız hakem atandı

UEFA Avrupa Ligi 2024/25 sezonunun ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Fenerbahçemiz ile Belçika ekibi Royale Union Saint-Gilloise arasında 26 Eylül Perşembe günü oynanacak karşılaşmada, Fransız hakem Benoit Bastien görev alacak. Bastien’in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurélien Berthomieu üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise yine bir Fransız olan Mathieu Vernice olacak.

Bastien’in kariyeri ve deneyimi

43 yaşındaki Fransız hakem Benoit Bastien, UEFA organizasyonlarında birçok önemli maçı yönetmiş deneyimli bir isim. Daha önce de Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde görev almış olan Bastien, bu sezonun ilk haftasında Fenerbahçe ile Union SG arasındaki mücadelede düdük çalacak.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş