Fener havlu attı!

444
Fenerbahçe bu sonucun ardından 58 puanda kalırken, son sıradaki Gençlerbirliği ise puanını 24`e yükselterek ligde kalma umutlarını yeşertti. Fenerbahçe, 31. haftadaki derbide Beşiktaş`a konuk olacak. Gençlerbirliği ise Kasımpaşa`yı ağırlayacak. Fenerbahçe, sahasındaki son 4 lig maçında galip gelemedi. Fenerbahçe, Gençlerbirliği mağlubiyeti öncesi Galatasaray ve Göztepe`ye yenilmiş, Fraport TAV Antalyaspor ile de berabere kalmıştı. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon evinde çıktığı 15 müsabakada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Gençlerbirliği, Fenerbahçe`yi deplasmanda 21 yıl sonra mağlup etti. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Ankara temsilcisi, Kadıköy`de son galibiyetini 5 Mayıs 2000`de almıştı. Gençlerbirliği söz konusu süreçte Fenerbahçe ile oynadığı 19 deplasman maçından 17`sini yitirmiş, 2`sinde ise berabere kalmıştı.

Ofsayt gole itiraz....
Fenerbahçe`nin evinde Gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede Ankara ekibinin 62`de Ayite ile kaydettiği gol VAR`da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Fenerbahçeli oyuncular hakemin verdiği bu karara itiraz ederken, sosyal medyada da Sarı-Lacivertli taraftarlar isyan etti. 
 
Bulut`un istifası istendi
Fenerbahçe, Gençlerbirliği`ne Kadıköy`de 2-1 mağlup oldu ve iç sahada üst üste 4. maçından da galibiyet alamadı. Şampiyonluk yolunda alınan ağır darbe sonrası büyük üzüntü yaşayan Sarı-Lacivertli taraftarlar, Teknik Direktör Erol Bulut`u sosyal medyada istifaya davet ettiler.
(Haber Merkezi)
 
F.Bahçe`nin iç saha kayıpları;
Fenerbahçe 0-0 A. Hatayspor
Fenerbahçe 0-2 İ.H. Konyaspor
Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş
Fenerbahçe 0-3 Y. Malatyaspor
Fenerbahçe 0-1 Galatasaray
Fenerbahçe 0-1 Göztepe
Fenerbahçe 1-1 F.T. Antalyaspor
Fenerbahçe 1-2 Gençlerbirliği 
Paylaş