Fem Dershaneleri LYS`de yine birinci

Fem Dershaneleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da LYS’de de başarılarına bir yenisini daha ekledi.

1531
Geçtiğimiz yıllarda Çanakkale`de Türkiye dereceleri çıkaran Fem Dershaneleri 2013 LYS`de de başarılarının tesadüf olmadığını kanıtladı. Fem Dershanesi öğrencisi Yunus Baran Kök, LYS sınavında Türkiye 41.’liğini elde ederken, tüm sayısal puan türlerinde (MF-1, MF-2, MF-3, MF-4) ise Çanakkale birincisi oldu. Ayrıca sayısal puan türlerinde yine Fem Dershaneleri öğrencisi olan Umut Güzel Çanakkale ikincisi olurken, Berna Sert ise Çanakkale üçüncülüğünü elde etti.
 
“Başarının zirvesinde yer alıyoruz”
Düzenlenen törende konuşan Fem Dershaneleri Eğitim Koordinatörü Hüseyin Coşkun, 1993 yılından beri Çanakkale`de özverili ve deneyimli öğretim kadrosu ile eğitim öğretim faaliyetlerini başarıyla sürdürdükleri belirterek; “Bireysel ve kitlesel başarıda, dershanemiz istikrarı ile Çanakkale`de başarının zirvesinde yer almaya devam etmektedir” dedi. Türkiye genelinde bir çok derece çıkararak kırılması güç rekorlara imza atan Fem Dershaneleri`nin aynı azim ve kararlılıkla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edeceğini ifade eden Coşkun; “Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen ailelerine, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür eder, tüm öğrencilerimize üniversite hayatında başarılar dileriz” diye konuştu.
 
“Öğrencilerimizin başarısı bize heyecan kattı”
“Uzun çalışmanın sonucunda başarılan öğrencimizin bu başarısı bizlerde büyük heyecan yarattı” diyen Coşkun; “Önümüzdeki yıllarda, dershane olarak Çanakkale`ye daha güzel dereceler ve sonuçlar kazandırmak istiyoruz. Öğrencilerin tercih dönemi başlıyor. Fem Dershanesi olarak bizim öğrencimiz olsun olmasın Çanakkale`de bulunan bütün öğrencilere, tercih yaparken 8-18 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak yardımcı olacağız. Ekibimiz bu konuda öğrencilere tüm desteği sağlayacak. Çünkü, bu konu çok önemli. 1993 yılından bu yana öğrencilere en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Güzel derecelerde elde ediyoruz. Ama bunun yanında toplu bir başarıda söz konusu. Çanakkale, Türkiye`de başarılı illerdendir” şeklinde konuştu.
 
 
LYS`ye damga vuran Kök onurlandırıldı
LYS`de başarısıyla dikkat çeken Yunus Baran Kök ise; “Bu başarıyı, planlı ve düzenli çalışmamın yanında ailemin eğitim hayatım boyunca verdiği desteğe borçluyum. Ayrıca bu başarıda emeği geçen Çanakkale Fen Lisesi idareci ve öğretmenlerine; FEM Dershanesi`nin idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederim” diye konuştu. LYS`deki başarısından dolayı Yunus Baran Kök, Fem Dershaneleri tarafından altınla onurlandırıldı.
Paylaş