Fatih'te 5 aylık hamile kadın trafik kazasında öldü

Fatih'te meydana gelen trafik kazasında motosikletten düşen 5 aylık hamile kadın ve karnındaki bebeği hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

1523
Fatih'te dün yaşanan trafik kazasında motosikletten düşerek özel halk otobüsünün altında kalan 5 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede öldü. Kadının karnındaki bebeği de kurtarılamadı. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza nasıl oldu?

Molla Gürani Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Aksaray istikametinde seyreden Yasin Levent yönetimindeki motosiklet, aynı istikamette giden Abdülselam M'nin kullandığı 34 CES 735 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Yasin Levent ile arkasında oturan 5 aylık hamile eşi Meryem Büşra Levent yere savruldu. Bir süre yolda sürüklenen kadın, Murat S. yönetimindeki 34 HO 1293 plakalı özel halk otobüsünün arka lastiğinin altında kaldı. Motosikletin sürücüsü Yasin Levent ise kazayı küçük sıyrıklarla atlatmayı başardı.

Kurbanlar kim?

Yaralanan Meryem Büşra Levent, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen hem kadın hem de karnındaki bebeği hayatını kaybetti. Otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürülen Levent'in cenazesi, yakınları tarafından teslim alındı. Meryem Büşra Levent'in cenazesinin Bursa'da toprağa verileceği belirtildi.

Soruşturma devam ediyor

Kazaya karışan minibüs ve özel halk otobüsünün sürücüleri Abdülselam M. ve Murat S. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücüler, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(AA)
Paylaş