Farkındalık Korosu büyülüyor

Türk Anneler Derneği Çanakkale şubesi 8 Mart dünya kadınlar gününde konser verdi. Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Belgin Akpınar, Anneler gününde halka açık bir konser vermeyi planladıklarını bildirdi.

567
 
Çanakkaleli annelerin yer aldığı Farkındalık Korosu çalışmalarını sürdürüyor. Koro üyeleri 8 Mart dünya kadınlar gününde oda lokalinde bir konser verdi.
 
Profesyonel müzisyenlerin eşliğinde çalışmalarını sürdüren koro, seslendirdiği şarkılar ile beğeni topluyor. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren koro üyeleri, performanslarıyla da dikkat çekiyor.
 
Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Belgin Akpınar, Farkındalık Korosu’nun çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek; “Farkındalık koromuzun amacı kadınlarımızı evden çıkarak kendilerini fark etmelerini sağlamaktır. Kendilerine bakmalı, kendilerini çok mutlu hissetmelerini istiyoruz. Rahatsızlık geçirmiş olan arkadaşlarımıza kadınlarımıza moral vererek bu koromuzu kurduk. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Koromuz, Anneler gününde halkın önüne çıkarak konser verecek” dedi.
Paylaş