Fair/Play’de büyük yarış

Centilmenlikte öne çıkan kulüplere önemli kazanımlar getirecek maratonda kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Kategorilerine göre birinci olacak kulüplerin kasalarına; Süper Ligde 1 milyon, Bank Asya’da 500 bin ve 3.ligde 250 bin lira girecek

402
Spor Toto Süper Lig`in ikinci yarısında uygulanmaya başlanılan Süper CentilmenLig`de, 27. hafta tamamlandı. Son 3 haftayı zirvede tamamlayan Gençlerbirliği liderliğini sürdürdü. Süper CentilmenLig`de Galatasaray ikinci sırada yer alırken, Trabzonspor da üçüncü oldu.
 
Süper CentilmenLig`de, Spor Toto Süper Lig`in 18 - 34. hafta müsabakaları ile Spor Toto Süper Lig Play-off grubu maçları birlikte hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün toplam ceza puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu Süper CentilmenLig Şampiyonu olacak. Süper CentilmenLig Şampiyonu, buna ilişkin bayrağı bir sezon boyunca stadyumunda takma hakkını elde edecek.
 
Süper CentilmenLig Şampiyonu 4 milyon TL`lik para ödülünü de kazanırken, ikincisi 2 milyon TL, üçüncüsü de 1 milyon TL`lik para ödülünün sahibi olacak.
 
Bank Asya lider K. Erciyesspor
Tüm profesyonel liglerde başlatılan CentilmenLig, Bank Asya 1.Lig`de de "1.Lig CentilmenLig" adıyla uygulanıyor. Kayseri Erciyesspor 22.haftayı da lider olarak kapattı.
 
Uygulamada, ligin 18-34. hafta müsabakaları ile Bank Asya 1.Lig Play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu Bank Asya 1.Lig Şampiyonu olacak. CentilmenLig`de Bank Asya 1.Lig Şampiyonu olan kulüp 1 milyon liralık para ödülünü kazanacak.
 
2. Ligde Kızılcahamamspor önde
Spor Toto 2.Lig`de de "2.Lig CentilmenLig" adıyla yapılan uygulamada Kızılcahamamspor haftayı lider olarak tamamladı.
 
Uygulamada Spor Toto 2.Lig`in 18 - 34. hafta müsabakaları ile Spor Toto 2.Lig Play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu 2.Lig CentilmenLig Şampiyonu olacak. CentilmenLig`de Spor Toto 2. Lig Şampiyonu olan kulüp 500 bin liralık liralık para ödülünün sahibi olacak
 
3. Ligin centilmeni Erganispor
Spor Toto 3.Lig`de "3.Lig CentilmenLig" adıyla yapılan uygulamada 25. haftayı Erganispor lider olarak tamamladı.
 
Uygulamada, Spor Toto 3.Lig`in 20 - 38. hafta müsabakaları ile Spor Toto 3.Lig Play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu 3.Lig CentilmenLig Şampiyonu olacak. CentilmenLig`de, Spor Toto 3. Lig Şampiyonu olan kulüp 250 bin liralık para ödülünü kazanacak.
Paylaş