Fadıl hocanın Derince’si Şampiyon

Son iki yıldan buyana Kocaeli Kulübü Derince Belediyespor’u çalıştıran ve bu sezon antrene ettiği körfez ekibini mutlu sona ulaştırıp, Bölgesel Amatör Ligin 11.grubunda Şampiyon yapan Antrenör Fadıl Kurt, görevini başarıyla yapan insanların sevincini yaşıyor.

524
 
Sezonun ilk aşamasını mükemmel sonuçlandırdıklarını ifade eden Kurt “Bizlere verilen olanakları değerlendirdiğimiz için mutluyuz. Başta Kulüp Başkanımız, Yönetim Kurulumuz, kadromuzda yer alan futbolcularımız,  basın kuruluşları ve taraftarlarımıza bize verdik-leri destekler için teşekkür ediyorum. Şimdi sıra 3.lige yükselmeye geldi. Bölgesel Amatör Ligin 13 grubundan 26 takımın katılımıyla tarafsız sahada yapılacak Play-Off maçları sonunda 9 kulüp amacına ulaşarak, 3.lige terfi edecek. Derince Belediyespor olarak bu 9 biletin birine talibiz” dedi.
 
Derince Belediyespor’un Şampiyon olduğu 11. grupta yapılacak son hafta maçlarının ardından Büyük Çekmecespor, Edirne Spor Gençlik ve İstanbul Spor Kulübü’den biri daha sezonu ikinci sırada tamamlayıp, Play-Off’a yükselecek.
Paylaş