havadurum

Ezine’de proje ele alındı

Ezine’de MYO’da İhracat ve Yenilikçilik Mali Destek Programı Projesi görüşüldü.

544
 
“İhracat ve Yenilikçilik Mali Destek Programı” Proje Bilgilendirme Toplantısı Ezine Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ve Borsa Üyeleri, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Uzmanları, Ticaret Borsası Ezine İrtibat Bürosu Yetkilileri, Ezine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Yetkilileri, Ezine Peynirciler Derneği Üyeleri ve Ezineli Sanayici ve İşadamlarının katılımı ile Ezine MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
 
Toplantı, Ezine MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Palaz’ın konuşmaları ile başladı.  Palaz’ın ardından Kaya Üzen konu ile ilgili bir konuşma yaptı. Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şehnaz Özatay, gerçekleştirmiş olduğu projesinden, önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanan Gıda Analiz Laboratuarı ile ilgili bugüne kadar kat edilen aşamalardan ve yapacakları çalışmalardan bahsetti.
 
Toplantının devamında Güney Marmara Kalkınma Ajansı’ndan Uzman Recai Başaran katılımcılara “İhracat ve Yenilikçilik Mali Destek Programı” ile ilgili bilgi verdi. İzleyicilerin sorular ile katıldıkları toplantı fuaye salonundaki kokteyl ile sona erdi.
 
Paylaş