Eşsiz manzara, leziz tatlar

Özgür cafe, Özgürlük Parkında eşsiz manzarası zengin menüsü ile Çanakkale halkının hizmetinde. Özenle hazırlanan menüler damağınızda unutulmaz izler bırakmaya hazırlanıyor.

1428
 
Özgürlük Parkındaki Özgür Cafe eşsiz boğaz manzarası ve zengin menüsü ile siz Çanakkalelilerin hizmetinde. Özgür cafe de sabah kahvaltınızı birbirinden leziz ürünlerle hazırlanan kahvaltı menüsü ile boğaz manzarası eşliğinde yapabilirsiniz. Gece geç saatlere kadar nezih ortamında zengin menüsü ile hizmet veren cafe de Ayvalık Tostu, Köfte, Tavuk, Sucuk, İncik, Kızarmış Patates gibi özenle hazırlanan lezzetleri afiyetle yiyebilir, Özgürler Et ürünleri ile hazırlanan gıdaları güvenle tüketebilirsiniz.
 
“Kaliteli hizmet veriyoruz”
Bugün farklı bir gün olsun diyorsanız; ister aileniz, ister dostlarınız ve sevdiklerinizle özgürlük parkın da bulunan Özgür cafe ye mutlaka uğrayın. Özgür Cafe işletmecisi Alper Cebeci; “Temiz havası, sakin ve dinlendirici ortamı ile hizmet verdiğimiz mekanımıza halkımız büyük ilgi gösteriyor. Özenle hazırladığımız ürünler beğeni ile tüketiliyor. Halkımızın ilgisinden oldukça memnunuz. Biz de müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti veremeye devam edeceğiz” dedi.
 
 
Paylaş