havadurum

Eski dostlar hasret giderdi

Eski Genel Müdürlerden, sporu seven ve sporcu dostu Tuğrul Bozkurt Yelken Kulübü’nde arkadaşlarıyla bir araya gelerek, özlem giderdi. Gönüllerince eğlenerek, stres atan eski dostlar, aynı zamanda sazlar eşliğinde meşk yapıp, kurtlarını döktü.

805
 
Gecede kimler yoktu ki, Çanakkale eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Doğan Anşin, Uzman Veteriner Hekim Yusuf Eroğlu (Koca Yusuf), Emekli Öğretmen Kenan bey, İsmail Şen, Kemal Açıl (Artist Kemal), Mahmut Tonka, Eski futbolcu ve Çiçeklidedespor eski Başkanı Orhan Çayırlı, Hüseyin Çayırlı, Saz ve söz üstadı Mehmet hoca, Fikri bey ve Kuaför Mustafa Taş geceye renk katanlar arasındaydı.
 
Eski dostların bir araya geldiği yemekli toplantıyı bir konuşma ile açan Tuğrul Bozkurt konuklarına katılımları ve rahatsızlığı döneminde kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nde Araştırma Görevlisi olarak bulunan Doğan Anşin ise geceye iştirak edenler adına eski Genel Müdür Tuğrul Bozkurt’a çiçek verdi. Spora destek ve katkıları nedeniyle teşekkür etti. Saz ve ses sanatçısı Mehmet hocanın güzel şarkıları ile boğazın eşsiz manzarasında coşan eski dostlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.
 
OLAY SPOR
 
 
 
 
 
 
Paylaş