Eski belediye kavşağı yenilendi

Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Eski Belediye kavşağında asfaltlama ve kavşak düzenleme çalışması gerçekleştirildi. Öte yandan İnönü Caddesi’nin devamı olan Mehmet Kaptan Sokak ve paralelindeki Havan Tabya Sokak’ta da yeni güzergâh düzenlemeleri devam ediyor.

891
Eski Belediye Kavşağında 25 Ağustos Pazartesi akşam saatlerinde başlatılan çalışmalar kapsamında bölgede, doğalgaz ve telekomünikasyon hatlarının yenilenme çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca, kavşakta bulunan Akıllı Kavşak Sistemi’nin kablo yenileme çalışması da yürütüldü. Buradaki çalışmalar, asfaltlama ve kavşak düzenleme çalışması ile birlikte son bulurken, çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılan bölge, sabah saatlerinde yeniden araç geçişine açıldı.
 
 
Havan Tabya Sokak’ta son durum…
İnönü Caddesi’nin devamından Esenler Mahallesi yönüne doğru çıkış ve inişte yoğun olarak kullanılan Mehmet Kaptan Sokak ve paralelindeki Havan Tabya Sokak’taki çalışmalar da hızla sürüyor. Araç trafiğinin yoğunluğunun azaltılması adına Mehmet Kaptan Sokak’ın tek yönlü çıkış, paralelindeki Havan Tabya Sokak’ın da tek yönlü iniş güzergâhı olarak yeniden düzenlenmesi kapsamında Havan Tabya Sokak’taki düzenlemeler devam ediyor. Sokak’ta kaldırım ve yolun parke taş döşeme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, bu bölgedeki çalışmalar Şehitler Camii önünde kavşak düzenlemesi ile devam edecek.
Paylaş