havadurum

Eserler sanatseverleri büyüledi

Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği ‘Hat ve Minyatür’ isimli sergide yer alan 40 eser görücüye çıktı.

662
 
 
ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. İsmail Öztürk ve Dokuz Eylül Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü yüksek lisans öğrencisi Selin Uğur tarafından açılan ‘Hat ve Minyatür’ sergisi Korfmann Kütüphanesi’nde beğeniye sunuldu. İki yıl süren bir çalışmanın sonucu olan Hat ve Minyatür Sergisi Korfmann Kütüphanesi Sergi Salonu’nda ÇOMÜ Rektörü Sedat Laçiner’in katılımı ile açıldı.
 
Açılışın ardından katılımcılar sergide yer alan eserleri tek tek inceleme fırsatı buldu. Çok sayıda sanatseverin katıldığı sergi büyük beğeni toplarken, eserler hakkında da katılımcılara detaylı bilgiler verildi. Sergi açılışında basın mensuplarına açıklama yapan Laçiner; “Milli sanatlarımızın yaşatılması anlamında büyük katkı sağlayan bu arkadaşlarımızı kutluyorum ve tüm Çanakkalelileri sergiye davet ediyorum” dedi.
 
Göz kamaştıran tablolar ile beğeniye sunulan eserler, 19 Şubat 2012 tarihine kadar Korfmann Kütüphanesi sergi salonunda ziyaretçilerini ağırlayacak.
 
 
Paylaş