Esenler halkından Gökhan’a imece usulü kahvaltı

Esenler Mahallesi sakinleri, Özgürlük Parkı ve yeni açılan Piknik alanı nedeni ile Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı hafta sonu organize ettikleri “İmece usulü” kahvaltıya davet etti. Başkan Gökhan, daha katılımcı bir yerel yönetim anlayışı noktasında talep eden vatandaşlık bilincinin önemli olduğunu dile getirdi.

830
Esenler Mahallesi sakinleri hafta sonu organize ettikleri imece usulü kahvaltıda bir araya geldi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı da davet ettikleri kahvaltıda kent sorunları konuşuldu. Esenler halkı Özgürlük Parkı ve yeni açılan piknik alanı nedeni ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkür ederek kentteki alt ve üst yapı yatırımlarının son dönemde büyük bir ivme kazandığını dile getirdiler. Çanakkale Belediyesi’nin başarılı çalışmalarının devam etmesini isteyen Esenler halkı, bir arada olmanın, kent gelişimi noktasında katkı sunmanın her kentlinin görevi olduğunu dile getirdiler.
 
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise kent gelişimi ve kent hizmetleri konusunda talep eden vatandaşlık bilincinin gelişmesinin önemli olduğunu belirtti. Bu kapsamda Esenler Mahallesi halkının çabalarını takdir ettiğini ifade eden Gökhan, modern bir belediyecilik anlayışı ile halkın yararına, daha güzel ve nitelikli projelere imza atacaklarını söyledi.
Paylaş