Erkek, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

CHP Parti Meclis Üyesi Muharrem Erkek, CHP'nin 100'üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ankara'ya ziyaret gerçekleştirdi.

1216
CHP Parti Meclis Üyesi Muharrem Erkek, Ankara'da CHP'nin 100'üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri sebebiyle Ankara'da hazır bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeler sağlayan Erkek, Çanakkale ve yerel seçime ilişkin Kılıçdaroğlu ile fikir alışverişinde bulundu.

Bir dizi etkinlikte yer aldı

CHP'nin 100'üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ankara'ya giden Erkek, sırasıyla etkinlik açılış programına, Sunay Akın İle Aydınlanma Yolunda CHP ve Işık Gösterisi etkinliklerine katılım sağladı. Bir sonraki gün devam eden programda Erkek, Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirerek 100'üncü Yıl Buluşması'na katıldı.

CHP 100'üncü Yıl Hatıra Ormanı açılışına katılım sağladı

Programların son gününe gelindiğinde ise, Erkek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmenin, Çanakkale ve yerel seçim odaklı bir görüşme olduğu öğrenilirken, konuya ilişkin Kılıçdaroğlu ile fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sona ermesiyle beraber Erkek, Kılıçdaroğlu'na misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Görüşmenin ardından CHP 100'üncü Yıl Hatıra Ormanı açılışına katılan Erkek, Çanakkale'ye geri döndü.
(Duygu Yılmaz)
Paylaş