havadurum

Erdoğan’dan açıklama: AK Parti'nin İBB adayı kim olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin yeni binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerin belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

724

AK Parti Genel Merkezi’nin yanındaki, inşaatı devam eden ek binada incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin sorularını da yanıtsız bırakmadı. Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerin belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına ilişkin soruya yanıt verdi.

"En uygun adayı duyacaksınız"

AK Parti’de belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının son günü olan bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin yeni binasını ziyaretiyle renklendi. Erdoğan, inşaat halindeki binayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan’ın ziyareti sırasında gazeteciler de kendisine eşlik etti. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Erdoğan, yerel seçimlerde AK Parti’nin aday stratejisi hakkında ipuçları verdi. Erdoğan, büyükşehirlerin adaylarının belirlenmesinde titiz bir çalışma yürüttüklerini ve en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi. Erdoğan, özellikle İstanbul’un adayı konusunda merak edilenleri gidermek için “En uygun olanı göreceksiniz.” dedi.

(Haber Merkezi)

Paylaş