havadurum

Engelliler Kaymakam Akçay’ı unutmadı

Eceabat`ta yaşayan engellileri temsilen Engelli Projeleri’nde koordinatörlük yapan Görkem Yavaş eşliğindeki engelliler Kaymakam Mehmet Akçay`ı ziyaret etti.

463
Eceabat Kaymakamı Mehmet Akçay`ı makamında ziyaret eden Ayla Ergül, R. Serkan Gürsoy, ve Nezahat Köseler, Akçay’ın Babalar Günü’nü de kutladı.
 
Eceabat Engelli Bireyleri adına gelen gurup; “Bizleri kendi aileniz gibi görüp önemseyip sevginizi şevkatinizi  hoşgörünüzü eksik etmeyerek bir baba edasıyla kalbinizi bizlere açtığınız için şükranlarımızı sunarız. Babalar Günü’nüz kutlu olsun” diyerek Kaymakam Akçay’a plaket takdim etti.
 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Eceabat Kaymakamı Mehmet Akçay; “Bizler bu insanlarımızın yarınlarını garanti altına alarak, onların engellerini aşmaları için eğitimlerinde katkı sağlamayı insani bir sorumluluk olarak görüyoruz. Engellilerimizin, kendi kabiliyetlerini kazanmaları ve ayaklarının üzerinde durabilmelerini sağlamak ve bu yolda heyecan duymak tarif edilemez bir mutluluğun yolunu açıyor. Bu anlamlı ziyaret ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Paylaş