Engelleri kaldırdılar...

Yumaklardan yaptıkları bocce topları ile antrenman yaptılar, Türkiye üçüncüsü oldular. Çanakkale Özel Sporcular Spor kulübü oyuncuları tüm imkansızlıklara rağmen Çanakkale’yi başarı ile temsil etti.

605
 
Çanakkale Özel Sporcular Spor kulübü oyuncuları Hülya Kaba ve Ebru Özkaranfil, Hatay`da düzenlenen 26 ilden 41 takımın katıldığı Bocce yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.
 
Kendisini ziyaret eden sporcuları tebrik eden Tuna, sporcuları çeyrek altınla ödüllendiririken; “İlimizdeki engelli sporcuların başarısı bizi memnun ediyor. Kendilerine başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki yarışmalarında da başarılar diliyorum. Ailelerinin manevi desteğinin de bu başarıda büyük rol onadığına inanıyorum” dedi.
 
Çanakkale Özel Sporcular Spor kulübü antrenörü Anıl Bıyıkoğlu, yarışmaya zor şartlarda ve büyük özveri ile hazırlandıklarını bildirdi. Çok kısa sürede büyük başarı elde ettiklerini ifade eden Bıyıkoğlu; “Hülya Kaba ve Ebru Özkaranfil öğretilebilir gruplarda Türkiye üçüncüsü oldu. Antrenman yapacak yerimiz yok. Bocce toplarımız da yoktu. Biz de evdeki yumaklardan bocce topu yaparak hazırlıklarımız tamamladık. Çanakkale’yi iyi bir şekilde temsil ettik” dedi.
Paylaş