havadurum

En renkli mobilyalar; Havuç’ta

Havuç Genç Odası Çanakkale Bayii Barış Güneş sorularımızı yanıtlayarak, bebek ve çocuk odaları konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Güneş, OLAY’a yaptığı açıklamaları ile Çanakkalelilerin, bebek ve çocuk odası konusunda oldukça ilgili olduğunu vurguladı.

3256
Çanakkale’de yaklaşık 8 yıldır bebek ve çocuk ürünleri konusunda hizmet veren, yaklaşık 5 yıldır ise Havuç Genç Odası Çanakkale Bayiliğini yapan Barış Güneş, hem sektörü değerlendirdi hem de firmalarını tanıttı. Çanakkalelilerin ilgisinden memnun olduğunu dile getiren Güneş, “Yerimizin değişmesiyle müşterilerimize daha iyi, kaliteli ve etkili hizmet verme başladık” dedi. Güneş ayrıca şu açıklamayı da yaptı, “Dolayısıyla bizim katalogumuzdan daha çok ürünümüz mağazamızda mevcuttur. Bu çok büyük bir avantajdır. Zaten mobilya aynı zamanda bir sergi işidir. Müşteriye birebir, ürünü görme fırsatı, dokunma fırsatı veriyoruz” dedi. “Yer değişikliği, müşteri potansiyelimizi etkilemedi. Aksine, yerimizin büyük olması müşteri potansiyelimizi de doğal olarak artırdı” diyen Güneş, “Çanakkale’de Havuç markasına gösterilen ilginin ardından sadece Havuç markası satmaya karar verdik. Ürünlerinin kalitesi, fiyat konusundaki cazibesi Havuç markasının müşteriler tarafından sevilmesine neden oldu” şeklinde konuştu.
 
 
Servis ekibi profesyonel ve eğitimli
Havuç Genç Odası Çanakkale Bayiliğini yapan Barış Güneş, mobilya sektörünün en önemli yanlarından olan servis ve montaj konusunda ise ekibin profesyonel olduğunu ifade ederek, “Teslim sürelerimiz normale göre oldukça kısadır. Bebek odası hariç diğer firmalardaki gibi 1-2 ay gibi bir bekleme süremiz yoktur. Kısa zamanda kurulum ve servis hizmeti veriyoruz. Servisimiz sürekli olarak Çanakkale’de yerleşik vaziyettedir. Herhangi bir durumda müdahale edebilecek, hızlılığa ve ustalığa sabittir. Tabi bunun dışında sökme, takma, toplama ve kurma gibi çeşitli hizmetlerimizde müşterilerimize ürün alındıktan yıllar sonra da tarafımızdan veriliyor” dedi.
 
İşte Havuç Genç Odası Çanakkale Bayii Barış Güneş’in açıklamaları;
OLAY: Ne kadar zamandır Havuç Genç Odası bayiliği yapıyorsunuz?
Barış Güneş: Bizim bu mağazamızı açalı bir yılımızı geçti. Ancak Genç Odası Havuç Bayiliği olarak 2008’den bu yana Çanakkale’de hizmet veriyoruz. Daha önce Atatürk Caddesi’nde bir yerimiz vardı. Atatürk Caddesi’nde yaklaşık 4 yıl faaliyet gösterdik, ancak bulunduğumuz yerin yetersizliği nedeni ile daha geniş ve daha etkili hizmet verebileceğimiz bir yere taşınmak istedik, bir yıldır da buradayız.
 
OLAY: İş yerinizin değişmesi satışlarını veya müşteri potansiyelini etkiledi mi?
Barış Güneş: Yerimizin değişmesiyle müşterilerimize daha iyi, kaliteli ve etkili hizmet verme başladık. Yer değişikliği, müşteri potansiyelimizi etkilemedi. Aksine, yerimizin büyük olması müşteri potansiyelimizi de doğal olarak artırdı. Çanakkalelilere, daha geniş bir showroom’da biraz önce de dediğim gibi; daha etkili ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda yerimizin değişmesinin etkileri olumlu oldu.
 
OLAY: Çanakkalelilere hangi ürünler noktasında hizmet veriyorsunuz? Ne gibi hizmetlerde bulunuyorsunuz?
Barış Güneş: Havuç Genç Odası olarak 0-24 yaş arası, bebek, çocuk ve gençlere yönelik mobilya satışı yapıyoruz. Bunun yanında aksesuar grubu hizmetleri de veriyoruz. Bu aksesuar grubu içinde, bebek, çocuk ve genç odalarında aklınıza gelen, duvar kağıdı, yatak örtüsü, yatağı, rafları, duvar saatleri gibi ürün hizmetlerimiz var. Aynı zamanda müşterinin, evindeki yer durumuna göre bütün modellerimizde istenilen modüller tercih edilebiliyor. Yani yerin durumuna göre istenilen tüm modeller üzerine tasarım yeniden yapılabilir ya da tasarım değiştirilebilir.
 
 
OLAY: Çanakkalelilerin ilgisini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Barış Güneş: Çanakkalelilerin çocuk ve genç odasına yönelik ilgisi oldukça yüksek. Çanakkale’nin en büyük avantajı, normal olarak bu büyüklükte illerde çocuk mobilyası satan mağazaların, metrekare üzerinden büyüklüğü bu kadar değil. Dolayısıyla bizim katalogumuzdan daha çok ürünümüz mağazamızda mevcuttur. Bu çok büyük bir avantajdır. Zaten mobilya aynı zamanda bir sergi işidir. Müşteriye birebir, ürünü görme fırsatı, dokunma fırsatı veriyoruz. Yani mağazamızın geniş olmasının böylesi avantajları da hem bizim hem de müşterilerimiz için önemlidir.
 
 
OLAY: Çanakkale bu işi yapan sizden başka da firmalar var mı? Sizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğiniz nedir?
Barış Güneş: Çanakkale’de bu işi yapan birkaç firma var. Ancak tabi ki bizim kapsamımızda yok. Biz bu ihtiyaç doğrultusunda böylesi bir yeri tercih ettik. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerimiz sayesinde geniş bir mağazanın ne kadar önemli olduğu konusunda haklılığımız da ortaya çıktı. Biz aslında bu sektöre 2005 yılında girdik. Yani 2005 yılından bu yana bebek ve çocuk ürünleri üzerine faaliyet gösteriyoruz. 2008 yılında Havuç markası ile anlaşarak Çanakkale’deki faaliyetimizi sürdürdük.
 
 
OLAY: Neden Havuç markası?
Barış Güneş: Havuç markasının fiyat ve ürün kalitesini uzunca bir süre denedik. Biz aslında havuç markası ile çalışmadan önce çeşitli markalarla çalışıyorduk. Çanakkale’de Havuç markasına gösterilen ilginin ardından sadece Havuç markası satmaya karar verdik. Ürünlerinin kalitesi, fiyat konusundaki cazibesi Havuç markasının müşteriler tarafından sevilmesine neden oldu. Ürün çeşitliliği de yine aynı şekilde Çanakkalelileri oldukça memnun eden zenginlikte.
 
OLAY: Mobilyada en önemli konular teslim süresi ile servis hizmetleridir bu konuda da bilgi verir misiniz?
Barış Güneş: Teslim sürelerimiz normale göre oldukça kısadır. Bebek odası hariç diğer firmalardaki gibi 1-2 ay gibi bir bekleme süremiz yoktur. Kısa zamanda kurulum ve servis hizmeti veriyoruz. Servisimiz sürekli olarak Çanakkale’de yerleşik vaziyettedir. Herhangi bir durumda müdahale edebilecek, hızlılığa ve ustalığa sabittir. Tabi bunun dışında sökme, takma, toplama ve kurma gibi çeşitli hizmetlerimizde müşterilerimize ürün alındıktan yıllar sonra da tarafımızdan veriliyor. Ürün fiyatının yüzde üçü karşılığında müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Bunların dışında duvar kağıdı satışlarımızı da uygulamalı olarak da gerçekleştirmekteyiz. Montajcı arkadaşlarımız da konusunda profesyonel olarak eğitimli arkadaşlarımızdır. Çocuk odalarında yine kanepe ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Tekli ya da ikili gibi seçeneklerimiz ile müşterilerimizin kanepe ihtiyacını da karşılıyoruz.
 
OLAY: Teşekkür ederiz
Barış Güneş: Ben teşekkür ederim…
 
 
Paylaş