"En büyük destekçimiz babaların günü kutlu olsun"

431
Babalar günü dolayısı ile Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu tarafından kutlama mesajı yayınlandı. Babalık görevinin kutsal bir görev olduğu babaların ailenin temeli ve omurgası olduğu vurgulanan mesajlarda, yaşayan ve kaybedile tüm babaların babalar günü kutlandı. Bürokrat ve siyasiler Babalar Günü dolayısı ile şu mesajları yayınladılar. 
 
Vali İlhami Aktaş; "Çocuklarını geleceğe hazırlamada babalar, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir. Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç katan babalarımız, ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir hayat sürmelerini sağlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle; başta ülkemizin birlik ve beraberliği yolunda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin muhterem babaları olmak üzere, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak tüm aile fertlerini güven bağı ile birbirine bağlayan, aile ve toplum hayatının omurgasını oluşturan babalarımızın "Babalar Günü"nü kutlar, kendilerine aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim."
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; "Varlıkları, sevgileri, verdikleri güven duygusu ve fedakarlıklarıyla hayatımızın en önemli başrollerinden biridir babalarımız. Zor anlarımızda sığındığımız ve daima bizi kollayan bir liman, gölgesinde soluklandığımız bir çınar ve en büyük destekçimizdir onlar. Üstelik `babalık` yalnızca kendi evladına değil, başka bir cana da yapıldığında çok kıymetlidir elbette. Bu duyguyu yüreğinde hissetmek ve hissettirmektir önemli olan. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm sevgisi ve kalbiyle baba olan, büyük bir heyecanla baba olmayı bekleyen ve yüreğinde bu duyguyu hisseden herkesin Babalar Günü`nü kutluyor, hasretleri ve özlemleri çok büyük olan kaybettiğimiz tüm babalarımızı da rahmetle anıyorum."
 
AK Parti Milletvekilleri Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu; "Anne ve babalarımız, büyük emeklerle ve fedakarlıklarla bizleri yetiştirirken eşsiz sevgileri ve varlıklarıyla da dünyamızı güzelleştiriyorlar. Anne ve babalarımız, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, milli ve manevi değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında başrol üstlenirler. Anne ve babaya sevgi ve hürmet göstermek, medeniyetimizde ve kültürümüzde yer alan kadim değerlerimizdendir. Babalar, maddi ve manevi tüm imkanlarını çocukları için seferber ederken, bir çınar gibi varlıklarıyla da bir ömür güven verirler. Hiç kuşkusuz hayat mücadeleleriyle bizlere ilham veren büyüklerimizin üzerimizdeki haklarını ödeyemeyiz. Ancak rızalarını ve dualarını almak, gönüllerini hoşnut etmek; daima en önemli vazifelerimizden olmalı. Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, annelerimizle birlikte en kıymetli varlığımız olan tüm babaların Babalar Günü`nü tebrik ediyor; babasını kaybetmiş kardeşlerimize sabr-ı cemil niyaz ediyoruz."
(Haber Merkezi)
Paylaş