havadurum

En Beğenilen marka yine DOĞTAŞ

Capital dergisi tarafından düzenlenen Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması`nda mobilya sektörünün en beğenilen şirketi ödülü yine Doğtaş’ın oldu.

492
Türk mobilya sektöründe 40’ıncı yılını geride bırakan Doğtaş, Capital dergisinin her yıl yaptığı araştırma sonucunda, “Mobilya Sektörünün En Beğenilen Şirketi” seçilerek, ödülünü Conrad Hotel’de düzenlenen törende teslim aldı. Birincilik ödülü, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan’a, Capital dergisi Yazı İşleri Müdürü Ebru Fırat Tayman tarafından takdim edildi. Aynı kategoride 2011 yılında birincilikte yer alan Doğtaş, 2012 yılında da mobilya sektörünün lideri oldu. Capital dergisi tarafından bu yıl 13’cüsü düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında Doğtaş, sektördeki gücünü ve başarısını bu ödülle tekrar pekiştirmiş oldu.
 
Doğan; “Aldığımız ödüllerle başarımızı ispatlıyoruz”
Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan ödülle ilgili olarak; “Aldığımız ödüllerle başarımızı ispatlıyoruz. Doğtaş gurur duyduğumuz bir marka haline geldi. Doğtaş’ın yanı sıra bünyemize kattığımız Kelebek gibi mobilya sektörünün önemli bir başka markası daha var ve bu iki değerli markayı dünya markası yapmak için çalışıyoruz. Doğanlar Holding olarak gıda sektöründe Biga köftesini Kufta markamız ile ulusal marka yapacağız. Ayrıca süt ve süt ürünlerinde Biga’dan bir marka daha çıkaracağız.” dedi. Mevcut ve yeni yatırımlarla önümüzdeki dönemde oldukça iddialı olacaklarını söyleyen Doğan, “Bu yıl Kelebek Mobilya’yı satın alarak mobilya sektöründe gücümüze güç kattık ve mobilya grubu olarak sektörde ikinci sıraya yükseldik” dedi.
 
Biga Ticaret Odası Başkanlığı`na aday
Biga ve Çanakkale’de yardımseverliği ile de tanınan bir aile olduklarını dile getiren Şadan Doğan ayrıca Biga Ticaret Odası Başkanlığı için aday oldu. Şadan Doğan: “Bigamızı dünya çapında tanıtmak amacındayız, bunu da ekibimle başaracağımıza inanıyorum. Biga’yı marka şehir yapmak için elimizden geleni yapacağız, bunun için Ticaret Odası Başkanlığı için aday oldum” dedi. Biga’da anne ve babalarının adına okul ve yurt yapımına da başladıklarını dile getiren Şadan Doğan, bu iki projenin de Eylül ayında tamamlanacağını söyledi. Çanakkale, Biga’da doğan ve bugün uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Doğtaş, son yıllarda yaptığı yatırımları, öncü çalışmaları, özel tasarım ürünleri, yenilikçi perakende anlayışıyla sektörde adından sıkça söz ettirirken elde ettiği ödüllerle de gücünü ve başarısını pekiştiriyor.
Paylaş