havadurum

En akılcı yol; Play-Off

2375

 

Çanakkale Dardanelspor’u çalıştırdığı yıllarda başarılı performansı ile dikkat çeken Hürser Tekinoktay, genç ve yetenekli oyuncuları Türk Futboluna kazandırmada pay sahibi olmuştu
 
 
Özel Haber:Yusuf Sonkurt
 
Önceki sezonlarda Çanakkale Dardanelspor’da Teknik Adam olarak sorumluluk üstlenip, bir döneme damgasını vuran ve 2 dönemden buyana yapılan Beşiktaş Kulübü seçimli kongrelerinde Başkanlığa aday olan Hürser Tekinoktay, liglerin başlaması üzerine oluşan kaos ortamını değerlendirdi. Siyah-Beyazlı Kulübün genel kurullarında pek çok kongre üyesinin teveccühünü kazanan Hürser Tekinoktay  Türkiye’de profesyonel liglerin, Coronavirüs salgınının tamamen kontrol altına alındıktan sonra başlamasının önkoşul olduğunu söyledi.  Tekinoktay, “Maçların başlamasına karar verildikten sonra takvim belirlenmeli, takımların 3 ya da 4 haftalık bir hazırlık dönemine girmeleri sağlanmalıdır. . Kategorilerinde Şampiyonları ve ligde kalacaklar ile düşecekleri belirlemek için ayrı ayrı merkezlerde Play-Off sistemine göre oynanacak maçlarla sonuç almak en akılcı bir yol olarak gözüküyor. İki ayrı kategoride adeta bir mini turnuva düzenlenmelidir. Bu müsabakaların tamamlanmasının ardından çıkacak sonuçlara göre, yeni sezondaki lig takımları şekillenmelidir. Maçların belli merkezlerde oynanması izolasyon açısından da çok faydalı olacaktır. Buna rağmen, müsabakaları seyircisiz oynatmakta fayda görüyorum”dedi.  
 Çanakkale Dardanelspor’un eski çalıştırıcısı, Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hürser Tekinoktay, Siyah-Beyazlı takım ve Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise “Türkiye’nin en iyi Antrenörü Beşiktaş’ta. Camiamız Sergen Yalçın’a büyük destek veriyor. Ülkemizde bulunan profesyonel kulüpler ile Beşiktaş’ın ekonomik göstergeleri maalesef pek olumlu gözükmüyor. Buna rağmen, Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş sezonun geri kalan kısmı ile yeni sezonda başarılı sonuçlara imza atacaktır. Camia olarak buna inanıyoruz” dedi.
 
 
Teknik Direktör Sergen Yalçın için “Türkiye’nin En iyi Hocası Beşiktaş’ta” diyen Hürser Tekinoktay, Başkan seçilmesi halinde yola Sergen Yalçın ile devam edeceği mesajını verdi.
 
 
 
 
Paylaş