Emre Tosun Çanakkalespor’da

Bigaspor`un başarılı futbolcusu Emre Tosun BAL`ın Kırmızı-Beyazlı takımı ile sözleşme imzaladı

666
Sona eren sezonda Bigaspor’da forma giyip, olumlu futboluyla göz dolduran Emre Tosun yeni dönemde Çanakkalespor`da yer alacak. Çanakkalespor Başkanı Özgür Şahin Emre`nin transferi için şöyle konuştu. “BAL liginde vereceğimiz mücadele için Çanakkale’ye yakışan bir takım kurma çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Emre, hem izlediğimiz hem de sağ kanatta teknik ekibimizin istediği özelliklere sahip bir oyuncu. Kendisi 20 yaşında ve Çanakkalespor`a yıllarca hizmet edebilecek potansiyele sahip. Kulübümüze gönül veren camiamıza hayırlı olsun”
Emre Tosun ise imza sonrası “Çanakkalespor hedefleri olan bir ekip. Ben de kariyerimde üst ligleri amaçlayan bir kadroda yer almaktan onur duyuyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte bunu başaracağımıza inandığım için Çanakkalespor’dayım” dedi.
 
 
Çanakkalespor`dan çağrı ....
Özgür Şahin başkanlığındaki Çanakkalespor Kulübü yaptığı yazılı açıklama ile çocuk ve gençleri açacakları Yaz Futbol Okulu`na davet etti. Bildiri şöyle; " Bu yaz futbolun yazı olsun. 2002`den 2007`ye kadar futbola gönül veren çocuklarımız futbolu Çanakkalespor`da yaşasın. Ay-Yıldızlı armayı ve Kırmızı-Beyazlı formayı giymek isteyen genç sporcuları altyapımıza bekliyoruz" Haber Merkezi
Paylaş