havadurum

Eğlence doruk noktasında

744
Çalışmak kadar stres atmanın da son derece önemli olduğu günümüz sosyal yaşamında eğlenmek herkesin hakkı olsa gerek. İşte bu olgu ile Yılmaz Gök’ün Yelken Kulübü’nde bir araya gelen eski dostlar 2011’in sıkıntılarını geride bırakarak, 2012’ye “Hoş geldin” dedi.
 
Sazlı, sözlü eğlencede kimler yoktu ki … Çanakkale’nin tanınan ve sevilen siması, Sümer Holding’in eski Genel Müdürü Tuğrul Bozkurt, Profesör Dr. Salih Zeki Tutkun, Eski Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Araştırmacı Doğan Anşin, Eski Tigem Müdürü Yusuf Eroğlu (Koca Yusuf) Teknik Direktör Muzaffer Özkan (Aragones), İsmail Şen, Mahmut Tonka, “Artist” lakaplı Kemal Açıl ve Kuaför Mustafa Taş gecenin geç saatlerine kadar hem çaldılar hem söylediler. Buram buram nostalji kokan eğlenceye Emniyet Müfettişi Hayati Uçaner, Yılmaz Gök ve Yılmaz Altuğ da katılınca coşku doruk noktasına ulaştı. Hatıralar canlandı. Anılar tazelenerek, bir kez daha gün ışığına çıktı.
 
Salih Zeki Tutkun hocanın verdiği keman resitali büyük beğeni ve ilgi ile izlendi. 2012’nin herkese sağlık ve mutluluk getirmesi dilekleriyle 2011 yılı noktalandı.
 
Cahit GÖVEREN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş