havadurum

Eğitimlerini aldılar, iletişimleri güçlenecek!

Çanakkale’de “Kurumsal Yönetim, Kurumsal İletişim” isimli proje başarıyla sonuçlandırıldı.

825
 
Çanakkale Belediyesi tarafından projelendirilen ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın 2011 yılı Teknik Destek Programı kapsamında eğitmenlik ve danışmanlık desteği sağladığı “Kurumsal Yönetim, Kurumsal İletişim” başlıklı proje tamamlandı. Proje kapsamında kurum yöneticileri ve belediye personelleri genel kapsamı iletişim ve insan kaynakları yönetimi olmak üzere birçok konuda bilgilerini tazelediler.
 
Çanakkale Belediyesi 2010-2014 yılları stratejik planında yer alan “İletişim Eylem Planı”nın hazırlanması ve bu konuda yapılacak olan çalışmaların ortaya çıkartılması amacıyla oluşturulan proje kapsamında öncelikle kurum yöneticileri 7-8 Ocak 2012 tarihlerinde liderlik, motivasyon, insan kaynakları, zaman ve stres yönetimi konularında bilgi edinerek kurum içi ve dışı paydaşlarla olan ilişkilerin verimliliğini daha da arttırmak amacıyla önerilerde bulundular. Ardından 9-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Çanakkale Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili belediye çalışanlarının da katılımıyla Halkla İlişkiler, Motivasyon, İletişim, İkna Becerileri, Çatışma yöntemi ve Sorun çözme, Kurumsal Kimlik ve Kurum Kültürü konularında bilgilerini yenilediler.
 
Projenin son aşamasında ise 14 Ocak 2012 tarihinde tüm belediye çalışanları ile yöneticilerin buluşturulduğu toplu bir organizasyon gerçekleştirildi. Çok sayıda belediye personeli ve yöneticisinin katılım sağladığı toplantıda personellerin de kurum içi ve dışı iletişimin daha iyi sağlanması konusunda görüşleri ve önerileri alındı. Gerçekleştirilen proje kapsamında tüm katılımcılar ile eğitimlerin verimliliği konusunda anket yapılarak katılım sertifikaları takdim edildi.
Paylaş