havadurum

Eceabat`ta festival heyecanı

Eceabat`ta bu yıl 8.`si düzenlenecek Domates Festivali`nin programı belirlendi.

919
Eceabat Belediyesi`nin her yıl geleneksel hale getirdiği Domates Festivali, 28-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 8. Domates Festivali etkinlikleri kapsamında 28 Temmuz Pazar günü saat 21.30 da Cumhuriyet Meydanı’nda en iyi domates yarışması düzenlenecek. Aynı gün Cumhuriyet Meydanı’nda saat 21.30’da Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı bir gösteri sunacak. Saat 22.30 da ise Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Musikisi konseri gerçekleştirilecek. Festival etkinlikleri kapsamında 29 Temmuz Pazartesi günü de Cumhuriyet Meydanı`nda saat 19.00 da Milli Piyango ödüllü çekiliş programı start alacak.
 
Orhan Hakalmaz hayranlarıyla buluşacak
Domates Festivali etkinlikleri kapsamında sanatçı Orhan Hakalmaz sahne alacak. Hayranlarıyla buluşacak olan Hakalmaz, 29 Temmuz Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı`nda saat 22.30 da vereceği konserde birbirinden güzel şarkılarını Eceabat halkı için seslendirecek. Sanatçı Hakalmaz konseri öncesinde ise Burcu Ulukaya şarkılarıyla festivale renk katacak.
 
Konferans ise festival sona erecek
Ecebat ilçesindeki 8. Domates Festivali, 30 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan konferans ile sona erecek. Eğitim Uzmanı Murat Döğüşgen Belediye Sosyal Tesisleri`nde saat 21.30 da `İletişim ve Empatiye Var mısınız?` konulu konferans verecek.
Paylaş