havadurum

Eceabat Belediyesi, Kadınlar Matinesi Etkinliğiyle Topluluğu Buluşturacak

Eceabat Belediyesi, 24 Aralık'ta düzenleyeceği Kadınlar Matinesi etkinliğiyle, ilçe sakinlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Çekiliş, Türk Halk Müziği Korosu ve Piyanist Özgür'ün müzik ziyafeti eşliğinde gerçekleşecek etkinlik, sosyal tesislerde saat 14:30'da başlayacak.

1121

Eceabat Belediyesi, sosyal etkinlikler kapsamında birbirinden renkli ve keyifli organizasyonlara devam ediyor. Bu kapsamda, ilçe halkını bir araya getirmeyi amaçlayan yeni bir etkinlik planlanıyor: Kadınlar Matinesi. 24 Aralık'ta, Eceabat Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde saat 14:30'da başlayacak etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Çeşitli etkinliklerle dolu program, katılımcılara keyifli bir gün geçirme fırsatı sunacak.

Çeşitli performanslar yer alacak

Etkinliğin programı arasında çekilişlerle heyecan dorukta olacak. Ayrıca, Türk Halk Müziği Korosu ve Piyanist Özgür, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacakları performanslarıyla sahnede olacaklar. Akşam boyunca devam edecek eğlenceye ek olarak, lezzetli bir yemek ikramı da katılımcıları bekliyor olacak.

Keyifli bir gün hedefleniyor

Eceabat Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlikle, kadınlar bir araya gelerek keyifli bir gün geçirecekler. Sosyal tesisler, bu güzel etkinlik için ideal bir mekan olarak seçildi. Etkinlik, birbirinden farklı katılımcıları bir araya getirerek sosyal bağları güçlendirmeyi ve ilçe sakinlerine unutulmaz bir gün yaşatmayı amaçlıyor.

(Esra Güller)

Paylaş