Duyarlı davranış

Spor’un dostluk, kardeşlik ve centilmenlik öğeleri bir kez daha gün ışığına çıkarıldı...

695
 
Çanakkale’de eğitim çalışmalarını İl Basketbol Temsilcisi Murat Firidinoğlu yönetiminde sürdüren 12 Dev Adam Basketbol Okulu öğrencileri Güzelyalı’da Vanlı depremzede arkadaşları ile bir araya gelerek, mükemmel bir tablo sergiledi...
 
 
Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu sporcuları Van depremzedelerine Basketbol ile neşe ve mutluluk götürdüler. Vanlı depremzede Yusuf  “Bizler burada memleketimizden çok uzaktayız. Bazılarımız ailelerini kaybetti. Buraya bizimle maç yapmaya gelen ve biraz da olsa bizi mutlu eden sporcu kardeşlerimize  teşekkürler ederiz” dedi.
 
12 Dev Adam Basketbol Okulu’ndan Alican Türkay; “Buradaki arkadaşlarımızı ziyaret ettik. onlarla maç yaptık ve eğlendik. Onları mutlu ettiğimizi düşünüyoruz” dedi.. Dostluk maçı yapan ve Vanlı depremzedelerle sohbet eden sporcular yanlarında getirdikleri hediyeleri arkadaşlarına verdiler. Kardeşlik havasında geçen maç sırasında çok eğlendikleri gözlenen çocuklar oldukça mutlu oldular.
12 Dev Adam Basketbol Okulları’nda eğitim gören öğrenciler yaptıkları ziyaretle Basketbol Eğitimi dışında Sosyal Faaliyetler içinde olduklarını da sergilediler.
 
Olay Spor
Paylaş