Duvar Cafe-Bar hizmete açıldı

Çanakkale`de yeni bir cafe-bar daha hizmete girdi. “Barlar Sokağı” olarak bilinen, Fetvahane Sokak`ta hizmet hayatına başlayan Duvar Cafe-Bar, farklı konsepti dikkat çekerken, canlı müzik organizasyonları ile de Çanakkale`nin gözde mekanlarından olacağa benziyor.

3245
 
Çanakkale`nin eğlence mekanlarının yoğunlaştığı “Barlar Sokağı” olarak bilinen Fetvahane Sokak, yeni bir işletmeye daha kavuştu. Cafe ve barların yoğunlaştığı Fetvahane Sokak`ta geçtiğimiz hafta hizmete giren Duvar Cafe-Bar, kısa sürede gençlerin uğrak mekanlarından biri olmayı başardı. Tadilat ve düzenlemelerini bitirip faaliyete giren Duvar Cafe-Bar`ın Ramazan ayı sonrasında çeşitli etkinlik ve organizasyonlara ev sahipliği yapacağı ifade edildi. Ümit ve Anıl Olgun, kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Duvar Cafe-Bar, farklı konsepti ve duvar süslemeleri ile dikkat çekiyor.
 
Ece Ayhan Meydanı
Duvar Cafe-Bar, Çanakkaleli şair Ece Ayhan`ı da unutmadı. Barın girişine konulan sokak lambası, ağaç ve bank gibi objelerle bir meydan havası katılırken, farklı bir dekorasyon yaratılmaya çalışılmış. Ece Ayhan Meydanı olarak isimlendiirilen dekorasyon, müşterilerinden ilgi görürken, sıcak ve samimi ortamı ise Duvar Cafe-Bar`ın en önemli özelliklerinden. Ayrıca girişindeki kitaplığı ile de dikkat çeken  Duvar Cafe-Bar, kısa sürede kentin en önemli eğelence mekanlarından biri olacağa benziyor.
 
İşte Duvar Cafe-Bar
İşletmecileri Ümit ve Anıl Olgun, Duvar Cafe-Bar`ı, “En sert rüzgarlara ve fırtınalara dayanıklı bir duvar ördük kentin kalbinde...Ruhu satılmış, içtenlikten yoksun müziklere karşıdır ördüğümüz Duvar, tür-ötesi müzikal karşılaşma alanıdır. Duvar, kentin ve hayatın başdöndürücü kuru gürültüsüne inat bir göğe bakma durağıdır. Duvar`daki kahve ve fesleğen kokularına hiç beklenmedik bir anda Bob Marley`in, Rainbow`un, Cem Karaca`nın, Yavuz Çetin`in şarkıları eşlik edebilir. Duvar`ın sakinleri hayatın aynasıdır; öğrenciler, işliler-işsizler, müzisyenler, ehl-i keyf kafalar, bizler, sizlersiniz. Duvar`da içki muhabbete sebep değil, muhabbet içkiye sebeptir. Kainatın bütün renklerini ve müziğin binbir dilini kentin göğe bakma durağı olan Duvar Cafe-Bar`da yeniden beraber keşfetmeğe davetlisiniz” şeklinde yorumluyorlar.
 
 
 
Paylaş