Durum ciddi

Dardanelspor Biga’da zirve hedefli Yeni Malatyaspor`a öne geçtiği maçta mağlup oldu 1-2

793
Zorlu maça olumlu başlangıç yapan Kırmızı-Beyazlılar 13. dakikada Hakan`ın kaydettiği golle skor avantajı yakaladı 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısı Dardanelspor`un üstünlüğü ile sona erdi. 35`de Y.Malatyasporlu Ramazan hakemden kırmızı kart görerek, oyun dışı kaldı.
 
İlk yarının ikinci bölümünde olduğu gibi ikinci devrede de rakibiyle başabaş mücadele etmesine karşın, hücumda çoğalamayan, serbest vuruşları gereği gibi kullanamayan ve eksik oynayan rakibine kontra atak fırsatları veren Boğaz ekibi, 74 ve 81`de Mehmet ile Muharrem`den gelen gollere engel olamadı 1-2.
 
Yeni Malatyaspor`un attığı ilk golde kaleci Erdi`nin hatası affedilecek cinsten değildi. Erdi, köşe gönderinden gelen topu içeri tokatlayarak, golü kendi kalesine attı. İkinci golde ise savunmanın sol kanadı zaafa uğradı. Y.Malatyaspor kolay bir sayı daha bularak, sonuca gitti.
 
 
 
Maçın Kadroları
Stat: Biga İlyas Bayram
Hakemler: İlkay Aydın (Samsun) - Samet Çiçek (Samsun) - Alper Gürsoy (Ordu) - 4.Hakem Gökhan Özbulut (Samsun)
Teknik Direktörler: Ahmet Duman (Dardanelspor) - Özcan Kızıltan (Yeni Malatyaspor)
Dardanelspor: Erdi - Onur - Umut - Yavuz - Murat (Hüseyin) - Erhan (Yasin) - Kubilay - Safa - Hakan - İlker - İ.Faruk (Uğur) Yedekler: Ümit - Atınç - Bedri - Uğur - Süleyman - Hüseyin - Yasin
Y.Malatyaspor: Erşen - Koray - Gökhan - Ramazan - Fahri (Coşkun) - Mustafa (Mikail)- Halil - Serkan - Ercan - Muharrem- Özcan (Mehmet) Yedekler: Vedat - Necdet - Mehmet - Mikail - Ahmet - Emre - Coşkun
Goller: Dk. 13 Hakan (Dardanelspor) - Dk. 74 Mehmet, Dk. 81 Muharrem (Y.Malatyaspor)
Sarı Kartlar: Murat (Dardanelspor) / Gökhan - Özcan - Muharrem - Fahri - Serkan (Y.Malatyaspor)
Kırmızı Kart: Dk. 35 Ramazan (Y.Malatyaspor)
Paylaş