Dualar galibiyet için

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi`nde mücadele eden Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 14 maçta 1 galibiyet 13 mağlubiyet aldı. Voleybolcular deplasmanda oynayacakları maç öncesinde kurban kestirip, türbe ziyareti yaparak galibiyet için dua etti.

1010
Bu sezon elit takımların yer aldığı Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde oynadığı 14 maçta tek galibiyetini 10. haftada Ereğli Belediyespor`u yenerek alan Belediyespor, ligdeki zor günleri geride bırakmak için maneviyata sarıldı, türbe ziyareti yaptı. 12 takımın bulunduğu ligde 11. sırada yer alan Çanakkale Belediyespor`da, Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, yöneticiler ve oyuncularla birlikte tesislerde kurban kesildi. Çanakkale Müftü Yardımcısı Hasan Tanrıkulu`nun dua ettirmesinin ardından Eceabat ilçesine bağlı Kilitbahir köyünde bulunan Cahidi Sultan Türbesi ziyaret edildi. Sporcular daha sonra da şehitlikleri gezdi.
Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, "Bu hafta sonu deplasmanda çok önemli bir maçımız var. Takımımızın üzerinde inanılmaz stres ve gerginlik var. Böyle bir ortama girildiğinde çıkmak da çok zor oluyor. Bunu dağıtmak ve oyuncularımızın rahatlamasını sağlamak istiyoruz. Manevi yönden destek ve güç olması bakımından kurban kestirip dua ettik, türbe ve tarihi mekanları ziyaret ettik. İnşallah Allah kabul eder, takımımız düzlüğe çıkar" dedi.
Paylaş