Dr. Erdil’le bir daha

Çanakkale ASKF Genel Başkanlığı’nın olağan genel kurulu yapıldı. Dr. Firuz Erdil tek listeyle gidilen seçimli kongrede güven tazeledi...

638
 
 
 
 
Çanakkale’de Amatör Spor Kulüplerinin temsilcisi olarak görev ve işlevlerini sürdüren ASKF’de, Genel Başkanlığa bir kez daha Dr. Firuz Erdil getirildi. Akol Oteli’nde gerçekleştirilen seçimli olağan kongrede kulüpler delegeleri aracılığı ile oy kullandı. Çanakkale spor camiasının dinamiklerinin bir araya geldiği toplantıda 2011-2012 yerel futbol sezonunda başarılı olan kulüpler ile Amatör Spora destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara  teşekkür edilerek, ödülleri verildi. 2011-2012 sezonunda yerel bazda başarılı olan kulüpler; Bigaspor, Çan Termikspor, Çiçeklidedespor, Çardakspor, Barbarosspor, Gelibolu Harbişspor, Hastanebayırıs por, Kepezspor, Ç.Dardanelspor oldu.
 
Çanakkale sporuna destek ve katkıları nedeniyle de Vali Güngör Azim Tuna, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayii A.Ş., İl Jandırma Komutanı Albay Seyit Koca, İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal Kubat, TÜFAD Şube Başkanı Teknik Direktör Mustafa Meteertem, İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Hasan Kırbıyık, Saha Komiserleri Derneği Şube Başkanı Mahmut Tonka, Gestaş Genel Müdürü Hasan İlhan Yürükçü, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin ve Sağlık Memuru Metin Arslan’a teşekkür plaketi verildi.
 
Haber: Cahit GÖVEREN
Fotoğraflar: Okan KAYATAŞ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş