Dostluk antrenmanı engel tanımadı

884
Çanakkale Altı Nokta Körler Spor Kulübü Derneği dostluk antrenmanlarının ilkini Deniz Evi Halı Sahası`nda kurumlar ile işbirliğinde düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman`ın ve İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdür Vekili Komiser Ziya Öksüz`ün katılımlarıyla gerçekleşen Emniyet Müdürlüğü ve çevik kuvvet polisleri ile gerçekleşen dostluk antrenmanında dostluk, birliktelik mesajı verdi. 
Kulüp Başkanı Hayrettin Karabıyık; İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman`a ve İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdür Vekili Komiser Ziya Öksüz`e teşekkürlerini ileterek kulüplerinde misafir etmekten onur duyacaklarını belirtti. Çanakkale Altı Nokta Körler Spor Kulübü B1 Futbol Takımı antrenörü Çağdaş Menteş; gerçekleştirdikleri bu dostluk antrenmanları sayesinde hem kurumlar ile İlişkilerini koparmayarak bağlarını güçlendirdiklerini, iki tarafında birbiriyle empati yapmalarına olanak sağladıklarını ve Eylül ayında Çanakkale`de gerçekleştirilecek olan Türkiye B1 Futbol Yükselme Ligine büyük bir hızla hazırlandıklarını kaydederek yanlarında olan tüm kurum amir, müdür ve çalışanlarına teşekkürlerini sundu.
"Antrenman için bizimle iletişime geçmeleri yeterli"
Dostluk antrenmanlarının organizasyonunu üstlenen Çanakkale Altı Nokta Körler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Tayfun Tezcan; "Elimizden geldiği kadarıyla Çanakkalemizde bulunan bütün kurum amirlerimize dostluk antrenmanı teklifimizi götüreceğiz. Empati ve dostluk antrenmanı yapmak isteyen herkesin tekliflerine açığız. Bizimle iletişime geçmeleri yeterli. Başta kurum amirleri ve müdürleri olmak üzere dostluk antrenmanlarında rol oynayan futbolculardan kalecilere, yönlendiricilerden hakemlere, top toplayıcılardan destek olmak için gelen izleyicilere, takım antrenörlerinden kulüp yöneticilerine kadar herkese teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.
(Nevin Yüksel)

Paylaş