havadurum

DOĞTAŞ Tır’ı yola çıktı

DOĞTAŞ, YİBO’lara 1.000 adet yatak desteğinde bulundu.

452
Türk mobilya sektörünün öncülerinden DOĞTAŞ, Türkiye genelindeki YİBO’lara (Yatılı İlköğretim Bölge Okulları) bin adet yatak yardımında bulundu.
 
DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Ankara’da yaptığı görüşmede Türkiye genelindeki Yatılı İlköğretim Bölge Okulları’na DOĞTAŞ olarak bin adet yatak yardımı yapacaklarını paylaşmıştı.
 
Sosyal sorumluluk bilinciyle yardımlarını sürdüren DOĞTAŞ, yatakları Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen bilgiler doğrultusunda ihtiyacı olan okullara Çanakkale Biga’daki fabrikasından yola çıkardı. Yardım TIR’ı Biga Kaymakamı Fatih Genel, DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan ve DOĞTAŞ yetkilileri tarafından uğurlandı.
 
Yatakların teslim töreninde bulunan DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan; “DOĞTAŞ olarak, ülkemizde ve yurtdışında yardım gereken her durumda sorumlu davranarak, elimizden gelen her türlü yardımı yapmayı benimsedik. Bu doğrultuda, yardımlarımızı sürdürüyoruz. Yatılı okullarda okuyan öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için ihtiyacı olan okullara bin adet yatak gönderiminde bulunuyoruz” dedi.
 
Doğtaş daha önce de Silivri sel felaketine 4 tır, Pakistan’daki felakete 1.000 yatak ve Van deprem mağdurlarına ise 4 TIR mobilya ve yatak bağışında bulunmuştu.
Paylaş