havadurum

DOĞTAŞ Exclusive Kahramanmaraş açıldı...

Mağazacılık anlayışıyla fark yaratan Doğtaş’ın, Kahramanmaraş Exclusive mağazasının açılışı Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı ve Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan tarafından gerçekleşti.

803
Yurtiçi ve yurtdışında peş peşe açtığı Exclusive mağazalarla güçlenen Doğtaş, kaliteli ürün ve hizmet anlayışını Kahramanmaraş’a da taşıdı. Tasarımlarında konfor, işlevsellik ve estetiği biraraya getiren Doğtaş’ın, yeni Exclusive mağazası Kahramanmaraş Üngüt Mahallesi’nde açıldı.
 
Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı, Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan, Doğtaş Satış Pazarlama Direktörü İlhan Tunçman, Doğtaş bayileri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen Doğtaş Kahramanmaraş Exclusive mağazasının açılışı yoğun ilgiyle karşılandı.
 
Açılışta konuşma yapan Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan, “Doğtaş Mobilya bugün 65 ülke ihracatı, yurtiçi ve yurtdışındaki 200’ü aşkın mağazasıyla büyümeye devam etmektedir. 40. yılını kutlayan köklü bir şirket olarak, bugün sektörde takip edilen; kalite ve tasarım anlayışımızla ‘yaşam tarzlarını belirleyen’ ve dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen bir konumdayız. Bir mağaza daha açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. Sektörün en beğenilen markası DOĞTAŞ; özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesiyle tercih edilen marka olmaya devam ediyor.
Paylaş