havadurum

Doğtaş Çocuk Resim Yarışması sonuçlandı...

Yedi bölgeden yedi çocuk hayalindeki odaya kavuştu!

859
Türk mobilya sektörünün en beğenilen markası Doğtaş, çocukların hayalindeki odaları gerçeğe dönüştürdü! Doğtaş’ın sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği Geleneksel Çocuk Resim Yarışması’na, bu yıl da Türkiye’nin her bölgesinden binlerce resim katıldı. Jüri başkanlığını ünlü ressam Mehmet Güleryüz’ün yaptığı yarışmada binlerce resim, gazeteci-yazar Nora Romi, çocuk hikaye yazarı ve oyuncu Görkem Yeltan, fotoğraf sanatçısı Tamer Yılmaz ve Doğtaş Tasarım Müdürü Yılmaz Seber tarafından titizlikle değerlendirildi. Doğtaş Çocuk Resim Yarışması ödül töreni ve sergi açılışı Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi, Mobilya Grup Başkanı İsmail Doğan ve Jüri Başkanı Mehmet Güleryüz’ün katılımıyla 12 Ocak’ta Forum İstanbul’da gerçekleşti.
 
İsmail Doğan, “Çocukların hayal gücüne ve gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Çocuk Resim Yarışması’na ilgi bu yıl da yoğundu. Anadolu’nun her köşesinden binlerce resim geldi. Çocuklarımızın ilgisi bizleri daha da heyecanlandırıyor. Doğtaş Ailesi olarak kazanan çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” diye konuştu.
 
Sergi açılışı öncesi gerçekleştirilen ödül töreninde yedi bölgeden yedi çocuğa Doğtaş’tan dilediği yeni nesil yatak odası hediye edildi. Yarışma’nın, Ege Bölgesi birincisi Manisa’dan Sıla Filiz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi birincisi Şanlıurfa’dan Bahattin Kara, Karadeniz Bölgesi birincisi Trabzon’dan Başak Güney, İç Anadolu Bölgesi birincisi Ankara’dan Defne Yağlı, Doğu Anadolu Bölgesi birincisi Erzincan’dan Ali Efe Yavuzer, Akdeniz Bölgesi birincisi Adana’dan Buse Yaşar ve Marmara Bölgesi birincisi İstanbul’dan Onur Kaya oldu. Aynı zamanda farklı bölgelerden sergilenmek için seçilen 30 resmin sahibine de Doğtaş tarafından sürpriz hediyeler verildi. Doğtaş Çocuk Resim Yarışması Sergisi 12-24 Ocak 2013 tarihleri arasında Forum İstanbul’da gezilebilecek.
Paylaş