Doğtaş’tan mağaza atağı

Son yıllarda art arda açtığı mağazalarla dikkatleri üzerine çeken Doğtaş, Bandırma Exclusive mağazasının açılışını Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Mobilya Sektör Meclisi Başkanı Davut Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

489
Türk mobilya sektörünün öncüsü Doğtaş, kaliteli ürün ve hizmet anlayışını Bandırma Exclusive mağazasında sürdürüyor. Tasarımlarında konfor, işlevsellik ve estetiği bir araya getiren Doğtaş’ın, yeni mağazası Bandırma Atatürk Caddesi’nde açıldı. Mağaza açılışı; Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Mobilya Sektör Meclisi Başkanı Davut Doğan, Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Satış Pazarlama Direktörü İlhan Tunçman ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
 
Açılışta konuşma yapan Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Mobilya Sektör Meclisi Başkanı Davut Doğan; “Doğtaş Mobilya bugün 65 ülke ihracatı, yurtiçi ve yurtdışındaki 200’ü aşkın mağazasıyla büyümeye devam etmektedir. 40. yılını kutlayan köklü bir şirket olarak, bugün sektörde takip edilen; kalite ve tasarım anlayışımızla ‘yaşam tarzlarını belirleyen’ ve dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen bir konumdayız. Bir mağaza daha açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Paylaş